Medlemskap og priser

De forskjellige medlemskategoriene ble vedtatt på klubbens årsmøte 13. februar 2018. Som medlem vil du snart merke mange flotte muligheter og fordeler. Vi  jobber per dags dato med et tettere samarbeid mellom klubber i Vestfold som skal gi fullt betalende medlemmer store fordeler.
Vi har inngått en greenfee avtale med Larvik og Borre som gir oss en fantastisk greenfee på kr 200,- . Dette gjelder ALLE DAGER I UKEN i 2018.
I tillegg er vi medlemmer av FIRST CLASS GOLF som gir samme medlemmer bra greenfeepriser på Miklagard, Losby, Hauger og Gamle Fredrikstad på hverdager.

Bane:
All erfaring tilsier at kvalitet og beliggenhet er noe av det viktigste for et golfanlegg – disse forutsetningene er absolutt tilstede på  Nøtterøy Golfbane.

På Nøtterøy tar vi sikte på å presentere et så komplett golfanlegg som mulig for alle typer spillere. Vi har en 18-hulls bane, en 6-hulls treningsbane, gode treningsfasiliteter med driving range, nærspillsområde og putting-greener. Det er gode trenings- og turneringstilbud for alle medlemstyper, samt et godt sosialt miljø; alt i de fantastiske omgivelsene på idylliske Nøtterøy!

På samme måte som vi sikter mot å tilby et komplett golfanlegg, vil vi også kunne tilby et komplett tilbud av medlemskap for golfspillere i alle kategorier. Nøtterøy besluttet å avvikle aksjeordningen fra sesongen 2015 og tilbyr derfor vanlige medlemskap i klubben. Følgende kontingenter til NGK og spilleavgifter til NGB er vedtatt og fastsatt for 2018:  
 
Kategori 2018 Kr      
0-19 år    500      
20-21 år 3 190      
Student t.o.m 25 år 4 280      
Voksent ordinært medlem  8 830      
VTG (2017) -prøvemedl 1. år 4 870      
VTG (2016) -prøvemedl 2. år 6 770      
Korthullsmedlemskap 1 770      

Alle medlemskap fornyes automatisk neste år dersom man ikke melder seg ut senest 31.12. Om ønskelig kan årskontingenten deles opp i 10 avdrag. Ta kontakt med administrasjonen dersom du ønsker dette.

Korthullsmedlemmer må betale greenfee ved spill på hovedbanen. 

VTG-medlemskap 2. år overføres automatisk til voksen ordinært medlemskap dersom man ikke melder seg ut senest 31.12.

VTG-medlemskap 1. år overføres automatisk til VTG-medlemskap 2. år dersom man ikke melder seg ut senest 31.12.

Innmeldingsskjemaer:
Last ned innmeldingsskjema for voksne her.
Innmeldingsskjema for Juniorer finner du her.
Innmeldingsskjema for Korthullsmedlemmer finner du her.